3ο Παγκρήτιο Σεμινάριο Διαιτησίας Καλαθοσφαίρισης

Ο Σύνδεσμος  Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Ηρακλείου, διοργανώνει το 3ο Παγκρήτιο Σεμινάριο Διαιτησίας Καλαθοσφαίρισης, το οποίο έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009 κι ώρα 17:30 σε αίθουσα που βρίσκεται στο κλειστό γυμναστήριο Πατελών Ηρακλείου.


Βασικός ομιλητής του σεμιναρίου θα είναι  ο εθνικός καθηγητής διαιτησίας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής  Διαιτησίας / ΕΟΚ, κος Κορομηλάς Κωνσταντίνος. Εκτός αυτού θα παρευρεθεί κι ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος, κος Τσαγκαμίλης Ανδρέας.

Η ατζέντα των θεμάτων  που θα συζητηθούν θα περιλαμβάνει ανάλυση  κανονισμών και μηχανικής  διαιτησίας, συνέπεια και ομοιομορφία σφυριγμάτων και ανάλυση αυτών κυρίως μέσω οπτικοακουστικών μέσων. Στο σεμινάριο - το οποίο έχει καταστεί θεσμός για τα αθλητικά δρώμενα του νησιού μας - ευελπιστούμε να παρευρεθούν πέραν του συνόλου των διαιτητών μας, σημαντικοί λειτουργοί και παράγοντες της Κρητικής Καλαθοσφαίρισης (αθλητές, προπονητές, παράγοντες ομάδων, κριτές κ.α.) αλλά κι όσοι άλλοι φίλαθλοι επιθυμούν.          
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.