Ανακοίνωση του Εργοτέλη

Από την επιτροπή μπάσκετ του "κιτρινόμαυρου" συλλόγου λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση για τον τρόπο λειτουργίας των Ακαδημιών μπάσκετ και την δημοσιεύομε αυτούσια.



      ΘΕΜΑΤΑ : 1) Νέος Διευθυντής Τμημάτων Υποδομής
    2) Νέος Προπονητής σε Τμήματα του Συλλόγου
    Η Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. « Ο Εργοτέλης » έχει τη χαρά να σας γνωστοποιήσει :
    Διευθυντής όλων των Τμημάτων Υποδομής ( μέχρι παίδες & κορασίδες) του Συλλόγου αναλαμβάνει ο κ. Αλέξης Χριστοδούλου. Ο Σύλλογος ανανέωσε την συνεργασία του με τον Έμπειρο Γυμναστή, σαφώς με ενισχυμένα καθήκοντα.
    Ο κ. Χριστοδούλου που θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο της Επιτροπής Καλαθοσφαίρισης με τις Υποδομές του Συλλόγου αναλαμβάνοντας ως υπεύθυνος την διοικητική και τεχνική οργάνωση τους.
    Τέλος, εκτός των Τμημάτων Παίδων & Παμπαίδων Α’ που αναλαμβάνει και ως Προπονητής, θα αποτελεί και Συνεργάτη του Προπονητή της Ομάδας Ανδρών κ. Γιώργου Μακράκη, σε θέματα Τεχνική Φύσεως και Εκγύμνασης της Ομάδας Ανδρών.
    Πρόκειται αναμφισβήτητα για μια καινοτομία του Συλλόγου σε επίπεδο Κρήτης που αντικατοπτρίζει απόλυτα τη βούληση του για ενίσχυση του ρόλου των Υποδομών στο Κρητικό Μπάσκετ.

    Επίσης, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να καλοσωρίσουμε στην μεγάλη Μπασκετική Εργοτελίτικη οικογένεια τον Γυμναστή κ. Χρήστο Γκιουζέλη.

    Ο Έμπειρος Γυμναστής και Παλαίμαχος Καλαθοσφαιριστής κ. Γκιουζέλης αναλαμβάνει Προπονητής των Τμημάτων Γυναικών, Νεανίδων και Παμπαίδων Β’.
    Με εκτίμηση,
    Για την Επιτροπή Μπάσκετ Γ.Σ. Εργοτέλη

    Ο Υπεύθυνος Τύπου & Επικοινωνίας
    Share on Google Plus

    About parampasketikos

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.