ΟΦΗ:Περιμένει Ορφανό,συζητά με Σπανό

Στην ενίσχυση της περιφέρειας ,έχει δώσει προταιραιότητα ο ΟΦΗ.Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από τους Ορφανό βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και με τον Νίκο Σπανό ο οποίος πέρυσι βρίσκονταν στο ρόστερ της Ολύμπιας Λάρισας.

Αν πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, θα μιλάμε για μια σπουδαία κίνηση , καθώς πρόκειται για έναν παίκτη "όνομα" που αλλάζει τις ισορροπίες. Οι επαφές έχουν προχωρήσει, ενώ ο παίκτης έχει και πρόταση από ομάδα της Α2 Εθνικής στα χέρια του που όμως δεν δείχνει να το βλέπει ζεστά. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, όταν και ο Έλληνας αθλητής θα πάρει την τελική του απόφαση για το που θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του. Στο θέμα Ορφανού σε επικοινωνία που είχαμε με τον έφορο του ΟΦΗ κ.Μάνο Ξημέρη τόνισε πως:"Εχουν ικανοποιηθεί οι απαιτήσεις του παίκτη,είδε και τις εγκαταστάσεις μας ,δήλωσε ικανοποιημένος,δυστυχώς όμως για παίκτες τέτοιου βεληνεκούς η κατηγορία (Β Εθνική) αποτελεί σπουδαίο παράγοντα.Ελπίζω οτι θα ολοκληρωθεί σύντομα το θέμα." Παράλληλα υπάρχει και επαφή με τον Βερδιάνο (ο παίκτης δεν κατάφερε να έρθει στην Κρήτη), αν και υπάρχει το ενδιαφέρον του ΑΓΟΡ,ενώ εξετάζεται και η περίπτωση του πρώην παίκτη του Παγκρατίου Σ.Βεσκούκη. Όπως γίνεται αντιληπτό η περίπτωση για τον "επαναπατρισμό" του Α.Τσακιρίδη (οσο καθυστερεί να απαντήσει)μερα, με την μέρα απομακρύνεται.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.