"Γλυκοκοιτάζει" Καραβανά το Ρέθυμνο Aegean.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα και ήδη ο γενικός αρχηγός της Τάσος Τριαντάφυλλος συναντήθηκε χθες με τον Αθηναίο σέντερ, ο οποίος κάνει διακοπές στο Ρέθυμνο, καταθέτοντας του πρόταση για συνεργασία. Η συνάντηση των δύο πλευρών πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, με τον Καραβανά επιφυλάχθηκε απαντήσει ως την ερχόμενη Δευτέρα.
O Καραβανάς με την φανέλλα της ΑΕΛ
Ο Παναγιώτης Καραβανάς έχει γεννηθεί στις 26 Αυγούστου του 1984 στην Αθήνα, αγωνίζεται στην θέση του σέντερ και έχει ύψος 2.12. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στην ΑΕ Ηρακλείου, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ηλυσιακό, Άρη και πέρυσι στην ΑΕ Λάρισας. Πέρυσι στην Α1 Εθνική κατηγορία είχε 16 συμμετοχές, σημειώνοντας 28 πόντους και μαζεύοντας 10 ριμπάουντ. Επίσης, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων το 2005.

Μετά και από την απόκτηση του Ψαθά την περασμένη Τετάρτη, ο ΑΓΟΡ περιμένει την απάντηση του Σωκράτη Γκιζόγιαννη, ενώ βολιδοσκοπεί και τις υπόλοιπες περιπτώσεις που τον ενδιαφέρουν. Ουσιαστικά, οι άνθρωποι του Ρεθύμνου, θα περάσουν ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο. Όλα αυτά εν αναμονή της ημερομηνίας πρεμιέρας του πρωταθλήματος, όπου θα καθορίσει και την έναρξη της προετοιμασίας του ΑΓΟΡ. Ο προπονητής της Ρεθυμνιώτικης ομάδας Νίκος Καραγιάννης απολαμβάνει το τελευταίο μέρος των διακοπών του στη Ρόδο συνδυάζοντας το με την παρακολούθηση μέρους του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων, που διεξάγεται στο νησί των Ιπποτών.
Πηγή:"Ρέθυμνο. gr"
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.