Πανευρωπαικό Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα

Δεν επικυρώσε την συμμετοχή του το Γαλλικό Πανεπιστήμιο
Τελικά ο τέταρτος όμιλος του Πρωταθλήματος θα έχει τρεις ομάδες αφού το Πανεπιστήμιο Paris Diderot ακύρωσε την τελευταία στιγμή την συμμετοχή του. Το πρόγραμμα των αγώνων διαμορφώθηκε ανάλογα.
• Το Σάββατο το πρωί θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Κρήτης η πρώτη τεχνική σύσκεψη του Πρωταθλήματος με την προεδρία του εκπροσώπου της EUSA κ. Ντίνου Παύλου και με την παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή καλαθοσφαίρισης της EUSA κ. Μιχάλη Κυρίτση, του Τεχνικού Διευθυντή Διαιτησίας της EUSA κ. Peter George και της Οργανωτικής Επιτροπής του Πρωταθλήματος. Η δεύτερη Τεχνική Σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το βράδυ παρουσία των εκπροσώπων των συμμετεχουσών ομάδων του Πρωταθλήματος.
• Το Πανεπιστήμιο Κρήτης θα μεταδώσει πειραματικά μέσω διαδικτύου έναν αριθμό αγώνων του Πρωταθλήματος από το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Ηρακλείου. Έτσι θα δοθεί η δυνατότητα παρακολούθησης των αγώνων από όλο τον κόσμο. Οι αγώνες θα μεταδίδονται χωρίς σχολιασμό με ερασιτεχνική κάμερα και οι ενδιαφερόμενοι να τους παρακολουθήσουν θα έχουν την ευκαιρία να το κάνουν επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα του Πρωταθλήματος http://basket-eu09.edu.uoc.gr απ΄ όπου θα υπάρχει ειδικός σύνδεσμος. Που θα καθοδηγεί τους επισκέπτες της σελίδας στον δικτυακό απ’ όπου μπορούν να παρακολουθήσουν την μετάδοση.

• Την διοργάνωση βοηθούν 20 περίπου εθελοντές κυρίως από το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το ΤΕΙ. Οι εθελοντές έχουν αναλάβει το σημαντικό ρόλο της υποδοχής των ομάδων της διαπίστευσης, της τεχνικής βοήθειας στα γήπεδα των αγώνων και της εν γένει γραμματειακής υποστήριξης.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.