ΟΦΗ |Στα "πι τς" και ο Τραϊανός.


Ακόμα ένας πονοκέφαλος για τον Φώτη Τακιανό, που βλέπει τον Τασο Τραϊανό να μπαίνει στα "πι τς", κάνοντας για ακόμα μία εβδομάδα προβληματική την  προετοιμασία, εν όψει μάλιστα του Σαββατιάτικου (2/02)  αγώνα με τη Νέα Κηφισιά εκτός έδρας.
Ο τραυματισμός του Τάσου Τραϊανού αποδείχθηκε σοβαρός αφού έχει υποστεί οστικό οίδημα στο μετατάρσιο και ο χρόνος επιστροφής του αναμένεται από τέσσερις έως έξι  εβδομάδες.

Το ρόστερ του ΟΦΗ είναι μικρό και η κάθε απουσία κοστίζει και ο Φώτης Τακιανός με δυσκολία κάνει τις προπονήσεις της ομάδας που το Σάββατο δίνει ένα δύσκολο ματς με την Ν. Κηφισιά εκτός έδρας.
Βασίλης Κιτσούλης και Δημήτρης Καραδολάμης συνεχίζει σε πιο χαλαρούς ρυθμούς κάνοντας ατομική προπόνηση, ενώ γνωστή εδώ και καιρό είναι η απουσία του Μύρωνα Παπαδάκη.

Στις σκέψεις του τεχνικού του ΟΦΗ, είναι να χαλαρώσει τους ρυθμούς των προπονήσεων, εξ αιτίας του μικρού ρόστερ, ώστε να μην "καούν" οι παίκτες του.

Νωρίτερα το ΟΦΗ-Ίκαροι Σερρών.

Μία ώρα νωρίτερα θα διεξαχθεί η εντός έδρας αναμέτρηση του ΟΦΗ με τους Ίκαρους Σερρών στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής που είχε προγραμματισμένο να διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο 9 Φεβρουαρίου. 
Έτσι, το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 4μ.μ. αντί για τις 5μ.μ. που είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΟΦ Ηρακλείου-ΑΟΚ Ίκαροι Σερρών, για τη 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών της 9/2/2013 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 16.00 στο ίδιο γήπεδο».

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.