Ποινές απο την ΕΚΑΣΚ.

Με ανακοίνωσή της η ΕΚΑΣΚ, έδωσε στην δημοσιότητα, τις ποινές που αποφάσισε μετά από εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος, οι κ.κ. Περυσινάκης Δημήτριος (Πρόεδρος), Νεονάκης Αλέξανδρος και  Πασχαλίδης Γεώργιος.


Προς: Ενδιαφερόμενα Σωματεία.
 
 
 
Μετά από εισηγήσεις της Ε.Π./Ε.ΚΑ.Σ.Κ., το Δ.Σ. της Ένωσης αποφάσισε τα παρακάτω:
 
1.Να τιμωρήσει με ένα ημερολογιακό μήνα αποκλεισμό (που ξεκινάει να μετράει από το πρώτο επίσημο παιχνίδι των πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΚ, της περιόδου 2011-12) από τους αγωνιστικούς χώρους, τον προπονητή της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ  κο ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ ΙΩΑΝΝΗ και με αυστηρά επίπληξη τον Πρόεδρο της ίδιας ομάδας κο ΛΑΔΑΚΗ ΑΝΔΡΕΑ, για τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. και στις εκθέσεις των διαιτητών, που αφορούσαν στον αγώνα του Πρωταθλήματος Ανδρών Κρήτης μεταξύ των ομάδων ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ- ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ(27/2/11) και ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ -ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (26/2/2011) αντίστοιχα.
 
2.Να τιμωρήσει με αυστηρά επίπληξη τα σωματεία ΗΡΟΔΟΤΟΣ Α.Ο.Ν.Α. και Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ, για τα αναγραφόμενα στις εκθέσεις των διαιτητών που αφορούν στους αγώνες της 1ης αγωνιστικής της τελικής φάσης του Πρωταθλήματος Ανδρών Κρήτης ΗΡΟΔΟΤΟΣ Α.Ο.Ν.Α.- ΚΥΔΩΝ Α.Ο. (12/3/2011) και Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ-ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ Γ.Α.Σ. ( 16/3/2011) αντίστοιχα.
 
Η Ένωση αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες των παραγόντων των δύο ομάδων, για την ομαλή ολοκλήρωση των παραπάνω αγώνων, αποφάσισε να μην τιμωρήσει και τις έδρες των ομάδων, αλλά ταυτόχρονα εφιστά την προσοχή σε όλα τα σωματεία της δύναμής της, ώστε να αποφεύγονται στο μέλλον φαινόμενα εξύβρισης και ανάρμοστων συμπεριφορών μέσα στα γήπεδα του μπάσκετ, τα οποία δε συνάδουν με το μπασκετικό πολιτισμό που πρεσβεύει η Ένωση και τα σωματεία που την αποτελούν, ώστε να μη φτάσουμε και στην Κρήτη να διεξάγονται αγώνες μπάσκετ κεκλεισμένων των θυρών.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.