Άλλη μια φιλική νίκη του ΑΣΚΑ Ηράκλειο επί των Αετών Κρήτης.


Σε ένα  ακόμη φιλικό προετοιμασίας που έδωσαν την Κυριακή ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο και οι Αετοί Κρήτης στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την έναρξη 19ου Κυπέλλου της ΟΣΕΚΑ το Νοέμβριο, βρήκε νικητές την Ηρακλειώτικη ομάδα με το δελτίο τύπου να αναφέρει..

"Η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο ΑΣΚΑ Ηράκλειο ταξίδεψε την Κυριακή  24 Σεπτεμβρίου στα Χανιά για να δώσει φιλικό αγώνα προετοιμασίας απέναντι στους Αετούς Κρήτης. 

Η ομάδα του Ηρακλειου  πήρε το ροζ φύλλο σε ένα παιχνίδι που δοκιμάστηκαν πολλά διαφορετικά σχήματα και τακτικές από τον προπονητή της ομάδας  Μάξιμο Χατζηδάκη. 

Το παιχνίδι έγινε στο κλειστό γήπεδο της Σούδας στις 12 το μεσημέρι.

Η ομάδα μας θέλει να ευχαριστήσει τους Αετούς Κρήτης για την άψογη φιλοξενία.

Το ραντεβού των 2 ομάδων θα ανανεωθεί τις επόμενες εβδομάδες για ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι, στα πλαίσια της προετοιμασίας μας για το 19ο κύπελλο της ΟΣΕΚΑ που θα ξεκινήσει το Νοέμβριο.


Διαιτητές : Καμπίτσης, Κώτσου
Δεκάλεπτα: 10-14, 18-26 (ημίχ.), 24-40, 32-54.
Αετοί Κρήτης (Σκορδίλης) : Σκορδίλης 12 , Κουφός 8, Παπαδάκης 12, Βάλβης, Κωσταντάκης, Δαμανάκης
ΑΣΚΑ Ηράκλειο (Χατζηδάκης-Κυριακούδη) : Ψαράκης 16, Σέφτσοφ 12,Στυλιανακάκης 6, Χριστόφορος 6, Κοκκινάκης 6, Χατζηδάκης 6, Γαστεράτος 2,Μαράκης, Χουρδάκης
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.