Εργοτέλης | Ζητείται..πάθος και ελπίζει.



Οι άσχημες εμφανίσεις του Εργοτέλη το τελευταίο διάστημα που έχουν φέρει δύο συνεχόμενες βαριές ήττες έχουν προβληματίσει τους πάντες με τον πρόεδρο του τμήματος μπάσκετ Βαγγέλη Γιαννουλάκη να δίνει το “παρών” στην χθεσινή προπόνηση και να μιλά σε παίκτες και προπονητές.

Ο κ. Γιαννουλάκης προσπάθησε να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών και του προπονητικού τιμ. Ήταν απολογιστικός, ενωτικός και ξεκάθαρος. 

“Τελευταία δεν φαίνεται να προσπαθείτε στο γήπεδο. Η προσπάθεια, το πάθος ήταν το χαρακτηριστικό σας και αυτό έχει φύγει. Γιατί; Δεν με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα αλλά με ενοχλεί η αδιαφορία στο παιχνίδι και η έλλειψη πάθους” τούς τόνισε χαρακτηριστικά θέτοντας όλους προ των ευθυνών τους.

Ο Εργοτέλης του πάθους που χαιρόταν και αντίπαλοι να τον βλέπουν έχει γίνει... μαλθακός χωρίς πάθος και γι’ αυτό οι τελευταίες βαριές ήττες. Αυτός... ο “κοιμώμενος γίγαντας” θα πρέπει να... ξυπνήσει προκειμένου να πετύχει τον στόχο του. 

“Η ομάδα δεν έχει υποβιβαστεί. Μένουν 10 αγωνιστικές και πρέπει όλοι μαζί, ενωμένοι να παλαίψουμε για τη σωτηρία. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν πια” τόνισε ο κ. Γιαννουλάκης ο οποίος θα είχε και συνάντηση με τον προπονητή για να συζητήσουν διάφορα θέματα που χαλάνε την εικόνα της ομάδας.

Πηγή: "patris.gr"
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.