Θανάσης Σκουρτόπουλος και Η.Θεοδωρίδης, μιλούν για το παιχνίδι με Κηφισιά.


Το Ρέθυμνο Cretan Kings θέλει να κάνει το μεγάλο «βήμα» για την είσοδο στα πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, αρχής γενομένης από το εκτός έδρας ματς απέναντι στην Κηφισιά. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (17.00) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής και θα μεταδοθεί από το Novasports 2.

-Ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας, Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε για την αναμέτρηση με την Κηφισιά, τονίζοντας πως θα διεκδικήσουν ότι πιθανότητες έχουν, ενώ εξήγησε ότι σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι ψηλοί. 
«Χρειαζόμαστε μία νίκη ακόμη για να είμαστε σίγουρα στα πλέι οφ. Δεν μας νοιάζει ποιος είναι ο αντίπαλος. Το κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά. Έτσι και αυτή την φορά θα πάμε στην Κηφισιά για να διεκδικήσουμε όποιες πιθανότητες έχουμε για την νίκη. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα μέχρι την λήξη της κανονικής διάρκειας. 
Κοιτάμε τι θα κάνουμε. Εμείς έχουμε καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ και πιστεύω να επανέλθει ο Γιαννόπουλος για να πάμε πλήρεις και να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Θεωρούμε ότι έχουμε μία πιο επιθετική ομάδα από την Κηφισιά, η οποία είναι πιο οργανωμένη στο σετ παιχνίδι και στην άμυνα. Πιστεύω ότι τον σημαντικό ρόλο στην αναμέτρηση θα παίξουν οι ψηλοί. Όποιοι καταφέρουν να κυριαρχήσουν πιστεύω ότι θα δώσουν και το πλεονέκτημα».


-Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο νεαρός, ταλαντούχος γκαρντ, Ηλίας Θεοδωρίδης, ο οποίος ανέφερε: 
«Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι απέναντι στην Κηφισιά, διότι παίζουμε με μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς δηλαδή την είσοδο στα πλέι οφ. Θα παίξουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 
Είμαστε αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά. Όταν κερδίζεις μία ομάδα σαν την ΑΕΚ αποκτάς ψυχολογία. Η ομάδα της Κηφισιάς διαθέτει πολύ καλούς παίκτες. Θέλουμε να είμαστε καλοί αμυντικά όπως και στο προηγούμενο ματς και πιστεύω ότι στην επίθεση θα βρούμε τον τρόπο να σκοράρουμε και να δημιουργήσουμε προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα».

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.