"Δυναμώνει" το Χανιώτικο μπασκετ, με την επιστροφή της ανδρικής του ΟΑΧ.Κατσιάνος προπονητής..


Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη . Μετά από ένα χρόνο ζυμώσεων, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και το Χανιώτικο μπασκετ θα εμφανίσει ένα νέο εκπρόσωπο στο πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΚΑΣΚ, βάζοντας νέα δεδομένα  και αυτός είναι ιστορικός  Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων.

Με την επιστροφή του ΟΑΧ, οι ομάδες του Νομού της Δυτικής Κρήτης γίνονται τέσσερις, καθώς έχουμε τον Κύδων, τον ΑΟΚ Χανιά, και τον ΑΟ Ακρωτηρίου.

Ο ιστορικός σύλλογος που είχε αγωνιστεί στο ιστορικό μπαράζ στο Ρέθυμνο , το Σάββατο 24 του Μάρτη το 1984,  για το πρωτάθλημα Κρήτης περιόδου 1983/84, με αντίπαλο την ΓΕΗ και τον Ο.Α. Χανίων (64-54) και στην διαδρομή της ομάδας , έχουν φορέσει την φανέλα της σπουδαίοι αθλητές, ε περισσότερο από  και μια δεκαετία ,  συνεργάστηκε  με τον Κύδωνα και αποφασίστηκε τα τμήματα και οι αθλητές του ΟΑΧ να "απορροφηθούν" από τον Κύδωνα

Τελικά , η "θρυλική" Αντισφαίριση… επιστρέφει στο προσκήνιο και  μετά από πολλά χρόνια θα έχει εκπρόσωπο  στο επόμενο πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΚΑΣΚ , και μάλιστα ανακοινώθηκε η συμφωνία με τον προπονητή Ηλία Κατσιάνο, πρώην μέλος των τεχνικών επιτελείων Κύδωνα και ΑΟΚ Χανιά..

Η ανακοίνωση της "ιστορικής" επιστροφής του Ο.Α. Χανίων :
"Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων ανακοινώνει ότι μετά από πολλά χρόνια αδράνειας θα παρουσιάσει και πάλι από τη νέα αγωνιστική περίοδο ανδρική ομάδα μπάσκετ η οποία θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ.

Προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει ο κ. Ηλίας Κατσιάνος.

Στόχος της ομάδας είναι η αξιοποίηση και η ανάδειξη των παιδιών που προέρχονται από τις υποδομές του Συλλόγου.

Εντός των ημερών, ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων θα προχωρήσει σε παρουσίαση των δύο νέων προπονητών, σε ανδρικό και γυναικείο τμήμα, ενώ θα κάνει μία σειρά από πολύ ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις."
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.