Νικητές οι "βασιλιάδες της Κρήτης έναντι των Σουηδών-Cretan Kings Assist.


Στο 4ο φιλικό του παιχνίδι, εν οψει της προετοιμασίας για την φετινή σαιζόν, το Ρέθυμνο Cretan Kings, επικρατησε με 70-63 της σουηδικής Sodertalje Kings στο κλειστό γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη".Γίνε και εσύ Εθελοντής...Cretan Kings Assist.

Tο επίσημο site της Ρεθυμνιώτικης ΚΑΕ αναφέρει:
"Σε μία αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα ο προπονητής μας Νίκος Βετούλας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει παίκτες και σχήματα, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα.
Στο πρώτο δεκάλεπτο οι αθλητές μας μπήκαν νωθρά, με αποτέλεσμα να βρεθούν πίσω στο σκορ με 15-16. Όμως, στη συνέχεια ανέβασαν την απόδοση τους, με τους Μέντλοκ, Ρόμπερτσον και Μούντι να «πυροβολούν» έξω από τα 6.75μ., παίρνοντας το προβάδισμα με 44-31 στο ημίχρονο. Στη επανάληψη, η ομάδα μας «κατέβασε» ταχύτητα, με τους Σουηδούς να βρίσκουν την ευκαιρία για να μειώσουν σε 56-50 στο τέλος του γ’ δεκαλέπτου. Από κει και πέρα και μέχρι το φινάλε του ματς, οι παίκτες του Νίκου Βετούλα έπαιξαν εξαιρετική άμυνα, φτάνοντας στη 2η φιλική τους  νίκη με 70-63.

Να σημειώσουμε πως από τη σημερινή αναμέτρηση απουσίαζαν τόσο ο αρχηγός μας Χάρης Γιαννόπουλος, όσο και ο Τρεϊβόν Ράιτ, καθώς ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Αύριο στις 18.30 το Ρέθυμνο Cretan Kings θα υποδεχθεί ξανά την δευτεραθλήτρια Σουηδίας, με την είσοδο για τους φιλάθλους της ομάδας μας να είναι ελεύθερη."

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-16, 44-31, 56-50, 70-63.
ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS (Νίκος Βετούλας): Χριστοδούλου 4, Ντάνιελς 8(2), Γκούντγουιν 4, Κώττας 8, Μέντλοκ 14(3), Μούντι 12(2), Παναρετάκης, Ρόμπερτσον 17(1), Θεοδωρίδης 3(1).
SODERTALJE KINGS (Λούντβιχ Ντεγκέρνας): Άντερσον 1, Μπιζάκα 10(2), Χολμ 2, Λίντστρομ, Πάλμλαντ 25(3), Ράμστεντ 11(1), Σόλιν 3(1), Σπάιρς 9, Γουίλσον 2.

Γίνε μέλος της καλύτερης ομάδας…
Το Ρέθυμνο Cretan Kings σας δίνει την ευκαιρία να γίνετε ενεργό μέλος της αγαπημένης ομάδας Μπάσκετ της Κρήτης.

Φίλοι μας, έχετε την δυνατότητα μέσα από τις δράσεις μας να προσφέρεται: πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της αγωνιστικών  υποχρεώσεων, σε εκδηλώσεις της ομάδας, στο κοινωνικό μας πρόγραμμα «Cretan Kings Assist, ή όπου αλλού πιστεύετε  μπορείτε να βοηθήσετε σε συνεννόηση με την διοίκηση. 

Όποιοι-ες επιθυμούν, να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα εθελοντισμού της Ρέθυμνο Cretan Kings, μπορούν να συμπληρώσουν την «Αίτηση Εθελοντή» στην παρούσα φόρμα και για οποιαδήποτε απορία να επικοινωνήσουν από Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-14:00 στα Γραφεία της ΚΑΕ (Ηγ. Γαβριήλ 103-105), στο τηλέφωνο 281036279 κα.Παπαδοπετράκη Φωτεινή . 
CRETAN KINGS ASSIST

Το CRETA KINGS ASSIST είναι το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της ομάδας μας, που στελεχώνεται αποκλειστικά από ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ  και έχει οικονομικούς πόρους για υλικά από χορηγίες και δωρεές και σκοπό έχει την μεταλαμπάδευση και προώθηση ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ. 

Ξεκινάμε από τα μικρά παιδιά προσκαλώντας τα να μάθουν και να βιώσουν τις παραπάνω έννοιες και βοηθάμε όλοι, μικροί - μεγάλοι σε αυτό το project, για το καλό της κοινωνίας μας βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Έλα και εσύ στην παρέα μας και γίνε εθελοντής, για να νιώσεις μια γεύση ικανοποίησης και περηφάνιας για τα αποτελέσματα , όπως νιώθουμε και εμείς...   

Γίνε και εσύ Εθελοντής...
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.