Ο Μιχάλης Σπυριδάκης “Ολυμπιονίκης”!!


Επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ μας στο facebook, o  Πανελλήνιος  ανακοίνωσεe την απόκτηση του Ηρακλειώτη Μιχάλη Σπυριδάκη, ο οποίος την περσινή σεζόν έπαιξε στην Α2 με τη φανέλα του Αρκαδικού.

 Οι “Ολυμπιονίκες” συνεχίζουν τη μεταγραφική του ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν, η οποία θα τον βρει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής..

Αναλυτικά την ανακοίνωση:
“Ολυμπιονίκης” ο Μιχάλης Σπυριδάκης Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Πανελληνίου ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Μιχάλη Σπυριδάκη. 

Πρόκειται για έναν 20χρονο παίκτη (1μ99), ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του power forward. Ο γεννημένος στις 13/06/97 παίκτης, κατάγεται από το Ηράκλειο, όπου κι έπαιζε μέχρι τη σεζόν 2015-’16. 

Ήταν η στιγμή να ακολουθήσει το όνειρό του, εκτός νησιού. Μετακόμισε στην Τρίπολη κι αγωνίστηκε με τον Αρκαδικό στην Α2. 
Από εκεί ήρθε στην πρωτεύουσα και στον Πανελλήνιο, με σκοπό να συμβάλει στην προσπάθεια της ομάδας για μια αξιοπρόσεκτη παρουσία στη Β’ εθνική κατηγορία. 

Από την πρώτη στιγμή, που εμφανίστηκε στο κλειστό της Κυψέλης (το οποίο καθημερινά αλλάζει όψη) ο Θανάσης Μπουλιάκης κι ο Γρηγόρης Λαμπράκης εκτίμησαν την προσωπικότητα, το ταλέντο και το ήθος του. 

Το τελευταίο είναι βασικό στοιχείο για την ομάδα που δημιουργούμε κι η οποία -για την ώρα- έχει παιδιά μικρά σε ηλικία, αλλά με προσωπικότητα και όραμα.”. 

Το κουίζ που είχαμε γράψει από τις 7 Σεπτεμβρίου:

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.