Από τον Πρ.Βούλας στον Παναθηναϊκό ο Κλοντιάν Μούτσα!


Το μεγάλο βήμα στην καριέρα του θα κάνει ο Κλοντιάν Μούτσα, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, με την Ιεράπετρα να ανακοινώνει την παραχώρηση του παίκτη στους «Πράσινους».…

Ο Μούτσα την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο παιδικό τμήμα του Πρωτέα Βούλας,  έχοντας ρόλο βασικού στο  τμήμα του συλλόγου των νοτίων προαστίων,ενώ πλέον θα αγωνίζεται με τα πράσινα για λογαριασμό του τριφυλλιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"O A.O. IEΡΑΠΕΤΡΑ ανακοινώνει τη παραχώρηση του αθλητή του Κλοντιάν Μούτσα (2001) στην ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Άλλο ένα μεγάλο βήμα για το νεαρό αθλητή μας, ο οποίος πλέον βρίσκεται στο ιδανικό μπασκετικό περιβάλλον και στα καλύτερα προπονητικά χέρια.Του ευχόμαστε τα καλύτερα και θα είμαστε δίπλα του όπως πάντα.
O A.O. IEΡΑΠΕΤΡΑ ανακοινώνει τη παραχώρηση του αθλητή του Κλοντιάν Μούτσα (2001) στην ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. 

Άλλο ένα μεγάλο βήμα για το νεαρό αθλητή μας, ο οποίος πλέον βρίσκεται στο ιδανικό μπασκετικό περιβάλλον και στα καλύτερα προπονητικά χέρια.Του ευχόμαστε τα καλύτερα και θα είμαστε δίπλα του όπως πάντα".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.