Αφιέρωμα της FIBA στην εθνική νέων-ανδρών και η δωρεάν είσοδος στα φιλικά προετοιμασίας.


Ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα ετοίμασε η FIBA για την εθνική μας ομάδα νέων-ανδρών, με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας, ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, το οποίο θα διεξαχθεί στην Κρήτη (15-23 Ιουλίου).

Στην προετοιμασία κλήθηκαν 18 παίκτες: Γιάννης Αγραβάνης, Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς, Κώστας Αντεκουντούμπο, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βασίλης Χρηστίδης, Νίκος Δίπλαρος, Δημήτρης Φλιώνης, Νίκος Καμαριανός, Θεόδωρος Καρράς, Αντώνης Κονιάρης, Δημήτρης Κουρέπης, Μιχάλης Λούντζης, Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος, Βασίλης Μουράτος, Κώστας Παπαδάκης, Γιώργος Παπαγιάννης, Διονύσης Σκουλίδας, Διονύσης Τατάρης.

Η Ελλάδα έχει τοποθετηθεί στον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης, οι αγώνες του οποίου θα πραγματοποιηθούν στα πανέμορφα Χανιά.

Η "γαλανόλευκη" θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία, τη Σουηδία και την Τσεχία.

Η εθνική μας ομάδα, θα δώσει φιλικούς αγώνες προετοιμασίας στην Γερμανία (23-24 Ιουνίου) κι επίσης, θα λάβει μέρος στο τουρνουά της Ιταλίας με την συμμετοχή της Ιταλίας, της Ουκρανίας και του Ισραήλ (30 Ιουνίου-2 Ιουλίου).

Το τελευταίο τουρνουά της ελληνικής ομάδας είναι προγραμματισμένο να γίνει στα Χανιά και το Ρέθυμνο (10-12 Ιουλίου) με την συμμετοχή της Ελλάδας, της Ισπανίας, της Ιταλίας και της Ισλανδίας. Μάλιστα, η είσοδος για τους φιλάθλους στο τουρνουά, θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.