Νίκη για την ιστορία του, ο Ηρόδοτος.


Η  δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ήταν το ίδιο σπουδαία όπως η πρώτη με τον Κύδων, καθώς  στο εξ αναβολής παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής ντέρμπι των ουραγών,  επικράτησε με 79-67 του Σπόρτιγκ στο κλειστό της Αλικαρνασσού.

Μπορεί η υπόθεση "παραμονή" να εχει τελειώσει οριστικά, ωστόσο η ομάδα του Μανόλη Δημητριάδη, δεν κατέθεσε τα όπλα και σε κάθε παιχνίδι, τα δίνει όλα με όσα όπλα διαθέτει.

Στο σημερινό παιχνιδι, είχαμε θεαματικό φινάλε, με πρωταγωνιστή τον νεαρό Έφηβο Σμαραγδάκη ο οποίος σημείωσε εκπληκτικό τρίποντο  στην εκπνοή, ενώ  είχε εισέλθει δευτερόλεπτα νωρίτερα στο παρκέ, αξιοποιώντας στο μέγιστο την μοναδική για αυτόν εμπειρία.

Αγωνιστικά, ο Ηρόδοτος είχε άσχημο ξεκίνημα που τον βρήκε  να χάνει ακόμα και με 8 πόντους (13-21 στο 8' και 29-37 στο 17'), όμως χάρη στην πολύ καλή του άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να επιστρέψει στο ματς, και να κάνει την ανατροπή. 

Στην τελευταία περίοδο με εξαιρετική διαχείριση απο τον προπονητή του, είχε τον απόλυτο έλεγχο, προηγήθηκε με 62-52 στο 35' και διατήρησε μία διαφορά ασφαλείας φτάνοντας τελικά και στη νίκη.

Ο αρχηγός Βασίλης Μαϊστρέλης, κορυφαίος του παιχνιδιού, ενώ ξεχώρισαν και οι Βερτούδος, Καρλάφτης.

Ηρόδοτος - Σπόρτιγκ    79-67
Διαιτητές: Λογοθέτης, Κουτσοδήμος.
Δεκάλεπτα: 20-23, 37-39 (ημίχ.), 56-52, 79-67.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μ. Δημητριάδης): Δρόσος, Σμαραγδάκης 3 (1), Μαϊστρέλης 25 (5), Βερτούδος 20 (2), Ζερβουδάκης, Καρλάφτης 13 (2), Μίχος 7, Σταθάκης 3, Μητρόπαπας 7, Πυργιώτης, Χαρωνίτης 2.
ΣΠΟΡΤΙΓΚ (Π. Αρβανίτης): Καστανιώτης 14,Τσαμπής 14 (1), Παπαπέτρος 20 (2), Χουζούρης-Κοιλάκος, Κούτρης, Χατζηνικόλας 9 (1), Καραμπάτος, Αγγελής.




Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.