Την νίκη ο Τζόνυ τις εντυπώσεις ο Μάριος Πετροσιάν στο παίδων ΟΦΗ-Σητειακός.


Μετά την επιτυχία με την ομάδα του Ηροδότου τη περασμένη εβδομάδα, ή ομάδα του Παιδικού του ΟΦΗ, συνέχισε το σερί των νικών της και αυτή τη Κυριακή απέναντι στην ομάδα του Σητειακού με σκορ 76-34. Στην φωτογραφία ο Τζονυ και ο Μαριος Πετροσιαν.

Ο συγκεκριμένος αγώνας παρουσίασε κάποιες ιδιαιτερότητες

-Η πρώτη ήταν ότι στον πάγκο της ομάδας για πρώτη φορά από την αρχή του πρωταθλήματος δεν βρισκόταν ο προπονητής κος Καρλάφτης,  επειδή βρισκόταν στο πάγκο ως προπονητής της ομάδας των Γυναικών του ΟΦΗ, με τις οποίες μάλιστα κατάφερε να κερδίσει στον αγώνα που έδωσαν στο Ρέθυμνο με το Αρκάδι Ρεθύμνου. 
Την ομάδα του Παιδικού κατέβασε ο Τεχνικός διευ/ντής της Ακαδημίας, κος Γ. Κόκκινος. 

-Η δεύτερη ιδιαιτερότητα του αγώνα ήταν ότι βρέθηκαν αντίπαλοι για πρώτη φορά τα αδέρφια Πετροσιάν, με το Μάριο Πετροσιάν να κλέβει τη παράσταση. 
Ο μικρός της οικογενείας (γεν. 2004) ήταν αρκετά καλός για όση ώρα αγωνίστηκε πετυχαίνοντας και 6 π. 
Όλοι όσοι ήταν στο γήπεδο παρότρυναν και χειροκρότησαν τον μικρό Μάριο, και στο τέλος του ευχήθηκαν τα καλύτερα. 

-Η τρίτη ιδιαιτερότητα ότι το παιχνίδι διεξήχθη σε απολύτως φιλικό κλίμα, και χαρακτηριστικό είναι ότι κανένας από τους προπονητές δεν πήρε κάποιο time out, καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. 
Τα παιχνίδια με Ηρόδοτο και Σητειακό ανήκουν στο παρελθόν και στην ομάδα του ΟΦΗ προετοιμάζονται για τη δύσκολη συνέχεια, με το αμέσως επόμενο παιχνίδι να είναι στα Χανιά με τον υπολογίσιμο όπως πάντα ΚΥΔΩΝ.


ΟΦΗ – ΣΗΤΕΙΑΚΟΣ (παίδες) ΤΕΛΙΚΟ :76-34
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-03, 16-10 (ΗΜΙΧ.), 24-10, 17-11
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ-ΧΙΩΤΑΚΗΣ

ΟΦΗ (ΚΟΚΚΙΝΟΣ):ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΑΚΗΣ, ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ 9(1), ΚΑΛΕΡΓΗΣ 7(1), ΜΑΜΑΤΖΑΚΗΣ 4, ΧΑΤΖΑΚΗΣ, ΜΠΑΝΤΟΥΒΕΡΑΚΗΣ 6, ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ 5(1), ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ 3(1), ΠΕΤΡΟΣΙΑΝ ΤΖ 13(1), ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ 19(5), ΨΑΡΙΔΗΣ 6, ΚΑΜΠΑΚΑΣ 4
ΣΗΤΕΙΑΚΟΣ (ΚΟΥΠΑΤΣΙΑΡΗΣ): ΠΕΤΡΟΣΙΑΝ ΜΑΡ 6, ΚΑΦΕΣΑΚΗΣ, ΚΟΥΝΕΛΑΚΗΣ 8(2), ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ 5, ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗΣ, ΠΕΤΡΑΚΗΣ, ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ 15.




Τα θέματα του ΟΦΗ είναι μια προσφορά:
CRETA FIRE PROTECTION








Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.