Έσπασε το αήττητο της Μεσαρας η Ακαδημία.

 

Με μια πειστική εμφάνιση, η Ακαδημία Ρεθύμνου, δείχνοντας σε ένα ακόμα παιχνίδι τις δυνατότητές της, επικράτησε στο Ρέθυμνο της ομάδας  των Μοιρών, με 38-50, και της απώλεσε το αήττητο, ενώ έδωσε νέο ενδιαφέρον στην κορυφή.

Η ομάδα του Β.Θεοδωρουλάκη,με την νίκη αυτή έβαλε  νέα δεδομένα στην κορυφή, αφου την έπιασε στην πρώτη θέση,ενώ παράλληλα, έσπασε το αήττητο των γηπεδούχων, που μέχρι χθες είχαν το απόλυτο.

Αναφορικά με το παιχνίδι, στα πρώτα 30΄η εικόνα του ματς ήταν αμφίρροπη, και γινόταν ένα πραγματικό ντέρμπι καθώς υπήρχαν εναλλαγές στο σκορ.

Στην τελευταία περίοδο και για ένα οκτάλεπτο περίπου,  η σφικτή άμυνα των γηπεδούχων, σε συνδυασμό με την αστοχία των φιλοξενούμενων, προκάλεσε "μπλακ άουτ" στην Μεσαρά και με επι μέρους σκορ 12-2 , έχτισε την διαφορά νίκης για την Ακαδημία.

Από την Ρεθυμνιώτικη ομάδα, ξεχώρισαν οι Χρυσουλάκης και Σκεμπής, ενώ από την Μεσαρά, ο Ζαχάρης ο Παντερής διακρίθηκε περισσότερο.


Ακαδημία Ρεθύμνου - Μεσαρά  50-38.
Δεκάλεπτα: 10-12, 21-23 (ημίχ.), 32-30, 50-38.

Ακαδημία Ρ. (Β.Θεοδωρουλάκης):Παπαδογιαννάκης 5, Τελίδης ,Σκεμπής 12(2), Χρυσουλάκης 14(1), Καστανης 4, Λαγουδάκης 2, Χατζηκωσταντίνου 4, Κατσαβίδης , Θεριάκης, Μπελεφάντης 9.
Μεσαρά (Δ.Νασούφης): Παπαδάκης 8, Κολουτζάκης ,  Δαριβιανάκης , Παντερής 10(2), Δαγαλάκης 9, Μακράκης, Αναστασάκης 9 (1), Μακράκης, Δαριβιανάκης Ε., Πατεράκης , Στεφανουδάκης 2.



-Το παιχνίδι Εργοτέλης - Ιεράπετρα αναβλήθηκε .




Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.