Εργοτέλης | Καλή εμφάνιση με νίκη.


Η προετοιμασία του Εργοτέλη, έχει περάσει στο στάδιο του "μονταρίσματος" και αυτή η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από τους φιλικούς αγώνες, αφού καλά καλά δεν είχαν παίξει ούτε "διπλό".Έτσι στο πρώτο του εντός έδρας φιλικό αγώνα οι "κιτρινόμαυροι" υποδέχτηκαν τον Κύδωνα Χανίων, του οποίου και επικράτησε με 65-46.

Η νεανική ομάδα του Γ.Μακράκη πραγματοποίησε μία καλή παρουσία με κύριο χαρακτηριστικό στοιχείο το πάθος αλλά και την ταχύτητα στην επίθεση.

Από την άλλη και ο Κύδωνα με τον νέο προπονητή Κ.Σδράκα, στο πρώτο φιλικό, έδειξε παρά την διαφορά στο σκορ και της κατηγορίας, μια σοβαρή ομάδα, με αρχή μέση και τέλος που γεμίζει τους ανθρώπους της με αισιοδοξία.

Και οι δυο ομάδες χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες τους, χρησιμοποιώντας διάφορα σχήματα και τακτικές και έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα.  



Επόμενο φιλικό του Εργοτέλη με το ΟΦΗ την Τρίτη στο ΒΑΚ.

Εργοτέλης - Κύδων 65-46

Εργοτέλης (Γ.Μακράκης-Γ.Τζάννης): Αρναουτάκης,Χαρωνίτης, Ξενάκης, Σακελαράκης, βασιλειάδης, Γεωργούτος, Καρακωσταντάκης, Καραλής, Μπουμπάρης, Κομψέλλης, Μαχαιριανάκης, Χασάπης, Καββαλαράκης, Χαλκιαδάκης, κριμιλής.

Κύδων (Σδράκας - Παπακωσταντίνου): Βλαχάκης, Αλεξίου, Σταμούλος, Θεριάκης, Αλεξίεβ, Πρωτοπαπαδάκης, Κατσαμάνης, Μπερτίδης, Λιονάκης, Ματσαμάκης, Μπάχαρης, Τσαμπάς.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.