Σχολικά | Στον τελικό το 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου.


Στον τελικό του Πανελληνίου Λυκείων που διεξάγεται στην Πάτρα πήρε το 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου αφού τα κορίτσια των Οικονόμου-Χριστοδούλου, επικράτησαν με 43-38 του Λυκείου Κύκκου Β Λευκωσίας και θα αντιμετωπίσει το Αριστοτέλειο, που επικράτησε με 55-40 του 2ου Άνω Λιοσίων.
Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο σε όλη την διάρκεια του αγώνα με την Κρητική ομάδα να πατά καλύτερα στο γήπεδο στο πρώτο μέρος καθώς προηγήθηκε στο οκτάλεπτο με 9-8 και στο ημίχρονο με 20-15.

Στο τρίτο οκτάλεπτο όμως η ομάδα της Κύπρου ανέβασε ρυθμό και έδειξε αποφασισμένη να διεκδικήσει την νίκη και με επι μέρους σκορ 15-07, ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση κλείνοντας την τρίτη περίοδο προηγούμενη  με 30-27.

Τα κορίτσια των Οικονόμου, Χριστοδούλου, στην τελευταία περίοδο, κατέθεσαν πάθος και ψυχή στο παρκέ και με οδηγούς την κορυφαία της σκόρερ Μαρία Δανδουλάκη και την Σοπίκου, επανέκτησαν το προβάδισμα και πανηγύρισαν την μεγάλη νίκη πρόκριση στα δυο καλύτερα Λύκεια της χώρας.

Αυριο στις 12.00 το 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του Απόλλων,  το Αριστοτέλειο, που επικράτησε με 55-40 του 2ου Άνω Λιοσίων στον άλλο ημιτελικό .  

3ο ΓΕΛ Ηρακλείου-Λυκείο Κύκκου Β Λευκωσίας  43-38
Οκτάλεπτα: 09-08, 20-15 (ημίχ.),27-30, 43 - 38 .

3ΓΛ Ηρακλείου (Οικονόμου-Χριστοδούλου): Σακουλάκη 2, Βαρελτζη Α, Σοπίκου 10(3), Γαλανάκη, Κουλούρη Στ 4, Κουλούρη Μ 4, Μπαρκάτσα, Βαρελτζή Ν 5, Καρλάφτη, Δανδουλάκη 18.


Φωτογραφίες απο την τελετή Έναρξης-
Πηγή παρακάτω εικόνων: "tsiotras.blogspot.gr".


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.