ΟΦΗ | “Να αποβάλουμε το αδικαιολόγητο άγχος μας” λέει ο Α.Σιζόπουλος, επιστροφή Παναγάκη.

Ο Ανδρέας Σιζόπουλος, που ήρθε από τον.. πάγκο και στην τελευταία επίθεση του ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Παπαδάκη (για να μην του κάνει φάουλ) καθώς και το σκρην του Τζουτζιαράκη, μπήκε στην ρακέτα από την εσωτερική και πηδώντας στα... ουράνια με λέι άπ έδωσε στην εκπνοή της νίκης ανάσα στην ομάδα του, που ήταν η πρώτη για το 2012....


Ο ήρωας της αναμέτρησης με τον Αρκαδικό τόνισε :
 “Η ομάδα είναι χτισμένη να έχει πρωταγωνιστές αλλά και οι υπόλοιποι να μπορούν να προσφέρουν σε απουσία τους και αυτό την χαρακτήριζε. Ξεκινήσαμε μουδιασμένα, αγχωμένα και δεν ξέρω γιατί, αλλά μόλις ελευθερωθήκαμε πήγαμε καλύτερα. Υπάρχει τώρα στο μυαλό μας η άμυνα και έχουμε χάσει τους ρόλους μας στην επίθεση αλλά μόλις τους βρούμε και ξεμπλοκάρουμε από το αδικαιολόγητο άγχος μας θα πάμε πολύ καλύτερα”. 

Για πρώτη φορά φέτος, όλοι οι παίκτες του ΟΦΗ συμμετέχουν στις προπονήσεις καθώς και ο Σάκης Παναγάκης συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ έχει ένα ευχάριστο πονοκέφαλο για το προσεχές παιχνίδι των “ασπρόμαυρων” καθώς έχει ετοιμοπόλεμους 13 παίκτες (πρωτόγνωρο για φέτος) και θα αποκλειστεί παίκτης από την αποστολή της ομάδας.





Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

doxA TO THEO EPISTREFI OFISIKOS HGETI THS OMADOS

Ανώνυμος είπε...

o opoios einai??